Üretim Hikayemiz

72.jpg (83 KB)



Tadım, tüm ürünlerini, dalından son tüketiciye ulaşana kadar tazeliği ve doğallığıyla ulaştıran bir üretim prensibine, altyapısına ve hizmet kalitesine sahiptir.

Bu sebeple ürün alımlarının yapıldığı çiftçiler dahi, ürün standart ve kalitesi olarak en iyisini sunanlar arasından ayrıntılı bir eleme ve değerlendirme süreciyle seçilir. Çiftçilerin, yılın dört mevsimi dikkat, özen ve emekle yetiştirdiği yemişler, Tadım kalite standartlarına göre çok kapsamlı test ve analizlerden geçirilir. Son ürün olarak tüketiciyle buluşmasına karar verilen ürünler, paketlenmek üzere Tadım üretim tesislerine gönderilir.

Tadım ürünlerinin, tüketicilerimizin evine ulaşmadan önceki durağı işte bu tesislerdir:

Türkiye Üretim Tesisi

Gebze'deki 45.000 m2’lik kapalı alanda konumlanan tesiste, diğer üretim tesislerinden gelen ürünlerle beraber, portföyümüzdeki tüm ürünler toplanır. Burada, ürününe göre salamura, kavurma ve paketleme süreçleri gerçekleştirilir. Paketleme ile ürünün oksijenle teması kesilerek kuruyemişlerin ilk günkü tazeliğini koruması sağlanır.

Almanya Üretim Tesisi

Emsdetten'deki 21.500 m2 üzerine 12.500 m2 kapalı alanda konumlanan tesisimizde, portföyümüzdeki tüm ürünler toplanır. Burada, ürününe göre salamura, kavurma ve paketleme süreçleri gerçekleştirilir. Paketleme ile ürünün oksijenle teması kesilerek kuruyemişlerin ilk günkü tazeliğini koruması sağlanır. Burada üretilen ürünler tüm Avrupa ve Amerika'daki satış noktalarına ulaştırılır. 

Ankara Hammadde Tedarik ve Paketli Üretime Hazırlık Tesisi

80.000 m2 açık alan üzerine kurulu; 16.000 m2 kapalı alan ve 9.000 m2 silolalar (depolama alanları) içerir. Ayçekirdek ve kabak çekirdeği üzerine hammadde satınalma, depolama ve ön işleme yapılıyor. Ürünler eleme ve kalibrasyon işlemlerinden geçerek, diğer üretim süreçleri için Gebze'deki tesise gönderilir.

Gaziantep Hammadde Tedarik ve Paketli Üretime Hazırlık Tesisi

3.650 m2 açık ve 3.600 m2 kapalı alana sahiptir. Gaziantep’te bulunan bu tesiste, Antep fıstığı ara üretimi ve stoklaması yapılır. Kırmızı kabuklu Antep fıstığı, temizlenip kabuğundan ayrılır ve kavrulma işlemi yapıldıktan sonra paketlenmek üzere tüm tazeliği ve lezzeti korunarak Gebze'deki üretim tesisine gönderilir.


Üretim tesislerimizde en taze ve en doğal hali ile paketlenen ürünlerimiz, sevdiklerinizle paylaşmanız ve afiyetle tüketmeniz için satış noktalarına ulaştırılır. Tadım olarak; her bir paketimizdeki benzersiz lezzeti, standartlarımızdan asla taviz vermeden sizlere ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. 1971’den beri hiç ara vermeden, işimizi tutkuyla yapmaya devam ediyoruz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.