Daha TAZE
Kuruyemişin, dalından koparıldığı andan itibaren taptaze kalabilmesi için, ısı, nem, hava ve ışık alan ortamlardan uzak muhafaza edilmesi gerekir.
Daha SAĞLIKLI
Paketler, kuruyemişleri hava kirliliğinden, havadaki mikroplardan ve sıcaktan korur. Kuruyemişler, paketlenirken kullanılan teknoloji sayesinde sofralarınıza "el değmeden" hijyenik olarak ulaşır. Genellikle sıcakken tüketimi daha çok sevilse de kuruyemişi bu şekilde tüketmek sağlıklı değildir, çünkü sıcak, kuruyemişin üzerinde zararlı bakterilerin üremesine ve besin değerini yitirmesine sebep olur.
Kuruyemişler sofranıza gelmeden önce mutlaka "aflatoksin" analizine tabi tutulmalıdır. Aflatoksin, bir tür küfün ürettiği zehirdir. Paketli kuruyemişler, hijyen koşullarının çok sıkı tutulduğu üretim ve kontrol aşamalarından sonra sofralarınıza geldiği için, bu, onların aflatoksin ve benzeri analizlerden başarıyla geçmiş olduklarını gösterir.
Daha GÜVENLİ
Paketli kuruyemişler ulusal ve uluslararası birçok kalite testinden geçer, sağlık standartlarına uygunlukları inceledikten sonra satışa sunulurlar. Bu sebeple paketli kuruyemiş aldığınızda, sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin güvenle tüketebileceğinizi bilirsiniz.
Açık kuruyemişin aksine, herhangi bir memnuniyetsiz durumla karşılaştığınızda ise size satış sonrası hizmet verebilecek kurumsal bir markayla iletişime geçer, sorununuza çözüm bulursunuz.
Tadım ve Paketli Kuruyemiş
Tadım, lider paketli kuruyemiş markası olarak tüm bu güvenlik, sağlık ve tazelik konularında en yüksek standartlarda çalışmakta ve azami özen göstermektedir. Hammadde seçme, paketleme ve dağıtma aşamalarını titizlikle yürüten Tadım, dünyada geçerli en önemli iki standart olan ISO 22000 Üretim ve ISO 9001 Yönetim Standardı belgelerine sahiptir ve bu standartlara uygun üretim yapar.
Tadım ürünlerinin özel ısı, nem ve ışık bariyerli paketleri sayesinde, tüm ürünlerin dış ortamla irtibatı en aza indirgenir ve uzun süre taze kalmaları sağlanır. Ürünler paketlenirken, paket içerisindeki oksijen sıfırlanır ve paketin içerisine soluduğumuz havada da %78 oranında bulunan ve tamamen doğal bir gaz olan azot gazı basılarak ürünlerin taze kalması sağlanır.